BARF

Tisztelt Vásárlónk!

Miután széleskörű vizsgálatok is bizonyították, hogy a nyers etetés (BARF) kedvező élettani hatásokkal jár az emésztési gondok, az allergia, az elhízás és több más probléma esetén,  Magyarországon is robbanás szerűen terjed a nyers etetés (BARF) mozgalom. Használói nap mint nap tapasztalják a nyers etetés (BARF) kedvező hatásait.

A kaposvári Pamacs Állat és Eledel szaküzletek elkötelezettek a természetes táplálási módszerek, a környezettudatos megoldások és a vevők teljes körű kiszolgálása mellett, ezért a nyers etetés (BARF) területén is lépnünk kellett, így mostantól

ÜZLETÜNKBEN KEDVEZŐ ÁRON, FOLYAMATOSAN KAPHATÓAK ÉS RENDELHETŐEK A FARKASKONYHA NYERS ETETÉSI (BARF) TERMÉKEI! 

A nyers etetés (BARF) technológia magyarországi zászlóvivője a Farkaskonyha vállalkozás (https://www.farkaskonyha.hu/) komplett menüket gyárt kutyák és cicák részére, melyeket előre porciózva és fagyasztva raktároz. Megtekintve a Farkaskonyha központját meggyőződtünk arról, hogy ők a legjobbak ma a piacon, ezért

MEGPÁLYÁZTUK ÉS MEGNYERTÜK A FARKASKONYHA ELSŐ SOMOGY MEGYEI KÉPVISELETÉT!

Mi Kaposvár és a környező települések kedvenceinek ellátására szakosodott vállalkozás vagyunk, nekünk fontos a személyes kapcsolat, a beszélgetés, a rendszeres találkozás, ezért webáruházat nem üzemeltetünk. A BARF rendeléseket személyesen, üzleteinkben tudják leegyeztetni, vagy egyéb elérhetőségeinken megadni.

(https://www.pamacsallateledel.hu/kapcsolat-31)

Mivel áraink és szállítási feltételeink nagyon kedvezőek javasoljuk, hogy rendelje meg nálunk a kedvence első BARF menüjét, és ezzel kezdje meg természetes táplálását.

(https://www.pamacsallateledel.hu/ingyenes-kiszallitas-30

Javasoljuk, hogy először nézzen be hozzánk, beszéljük meg a BARF lehetőségeket! Várjuk üzleteinkben, vagy weboldalunkon (https://www.pamacsallateledel.hu/)! 

 

Az Ön által vásárolt, vagy a pamacsallateledel@gmail.com címen elektronikus levélben megrendelt árukat  a https://www.pamacsallateledel.hu/ingyenes-kiszallitas-30 oldalon megadottak szerint akár INGYENESEN is kiszállítjuk!

A KISZÁLLÍTÁSKOR MÓD VAN KÉSZPÉNZES ÉS KÁRTYÁS FIZETÉSRE IS

IGÉNY SZERINT BIZTOSÍTJUK A KONTAKT NÉLKÜLI TERMÉKÁTADÁST IS